Nu med webshop

Velkommen til Mit Strikkeeventyrs webshop. Mit Strikkeeventyr startede allerede tilbage i efteråret 2021, dengang som min personlige online strikkedagbog på Instagram,

Selv om jeg hele livet har været en kreativ sjæl, så har det at strikke faktisk aldrig tidligere fanget mig. Men efter en periode med alt for meget "hverdag" og hvor det kreative ubevidst blev glemt, så opdagede jeg strikningens magi gennem to gode veninder. Jeg købte for sjov garn og udstyr til at strikke mig en hue...og det var kærlighed ved første maske.

Meget er fløjet af pindene siden da. Jeg er typen, der gerne hopper ud i projekterne uden det store tilløb med masser af ufrivillig optrevlen til følge. Men man skal ikke tage fejl af, hvor meget læring der ligger i at fejle og optrevle.

Jeg er kvalitetsbevidst og meget glad for strikketilbehør, herunder maskemarkører og strikkefisk. Jeg har dog tit oplevet, at mine maskemarkører hang fast i mit garn/arbejde, til stor irritation for mig. Derfor besluttede jeg mig for at lave mine egne maskemarkører, som ikke hang fast i strikketøjet. Jeg kom under vingerne på en god bekendt med erfaring i håndlavede maskemarkører, købte det nødvendige udstyr og gik i gang.

Mine produkter er lavet med halvædelsten, ferskvandsperler eller rav. Ringene er lukkede/loddede og er enten af forsølvet eller forgyldt messing. Der er flere forskellige størrelser, men vigtigst af alt, så kan alt laves efter dit ønske. På webshoppen vil du derfor finde assorterede maskemarkører og maskemarkørsæt inddelt i farvegrupper, samt strikkefisk. Alt er lavet af mig fra bunden.

Ønsker du specifikke sten, farver eller har anden form for indspark, så skriv det i kommentaren til ordren, kontakt mig på info@mitstrikkeeventyr.dk eller på telefon 5388-3233.
Så finder vi sammen ud af, hvordan du får lige præcis det sæt, den strikkefisk eller de maskemarkører som du drømmer om.

Jeg glæder mig til at levere din ordre.

God strikkelyst,

Alt det bedste, Karina